Coaching

De trainers in de Ontwikkelhaven zijn opgeleid tot professioneel coach en een aantal hebben ook hun eigen coachpraktijk. Veel van hen volgden een tweejarige geaccrediteerde (Post HBO) Coach Opleiding.

Bezoek hier de persoonlijke websites van trainers uit de Ontwikkelhaven:

www.leefhelemaalvrij.nl

www.pookcoaching.nl

www.heleenelfrink.nl

Coaching
Persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei

APK en Onderhoud voor jezelf

De training Het Kompas is de start van positieve ontwikkeling in je leven. Toch kan het zijn dat er impactvolle gebeurtenissen op je pad komen. Denk aan het overlijden van een dierbare, het verlies van je baan of een echtscheiding. Sommige gebeurtenissen raken je zo dat je ongemerkt terugvalt in oude patronen. Dan is vaak een kort ‘APK coachingstraject’ voldoende om je weer snel op het gewenste pad te brengen. Wanneer je de training Het Kompas hebt gevolgd, ontvang je een korting op het reguliere tarief van de coaching sessies.

© Ontwikkelhaven - 2022 - Alle rechten voorbehouden. De Ontwikkelhaven is een professioneel platform met gecertificeerde coaches en trainers voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. De Ontwikkelhaven is gespecialiseerd in het begeleiden, trainer en coachen van bedrijven, afdelingen en individuele cliënten. Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amersfoort (KVK 85089435) | Design: YLT | Fotografie: Puur Foto