Praktische informatie

Deelnemers
Duur:                   4 dagen
Groepsgrootte:  4 – 10 deelnemers.
Trainers:             1 trainer op 2 à 3  deelnemers

Het betreft een persoonlijke – en belevingsgerichte training met één-op-één begeleiding door gecertificeerde en professionele coaches.
Theorie wordt aangeboden in een groep.
Alle oefeningen en gesprekken zijn privé, vertrouwelijk en één-op-één met een coach.

Leerdagen
Training start op zondag middag om 12.00 uur met een lunch en duurt tot en met woensdag middag 17.00 uur.

Arrangement – Overnachten en verblijf
Ervaring leert dat overnachten op de locatie gegarandeerd een verdieping geeft aan je leerervaring. Echt even weg uit de dagelijkse situatie. Zo kun je alles wat je tijdens de bijeenkomsten leert rustig op je laten inwerken. Overnachten is wat ons betreft een must. De comfortabele hotelkamers zijn op onze trainingslocatie. In de prachtige, bosrijke omgeving kom je helemaal tot rust.

De arrangementskosten bestaan uit 3 overnachtingen, ontbijt/lunch/diner en water/koffie/thee tijdens de training. Je reserveert het verblijf tegelijk met de training.

Hotel de Werelt in Lunteren
Er zijn verschillende redenen waarom de training “Het Kompas”  bewust kiest voor Hotel de Werelt in Lunteren.
Het hotel heeft een uitstekend bereikbare locatie in het hart van de Veluwe, een prachtig natuurgebied dat bekend staat om zijn bossen, heidevelden en rust. Hierdoor is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor onze training.
Daarnaast biedt Hotel de Werelt hoogwaardige faciliteiten zoals een wellnessentrum met zwembad, sauna en stoomcabine, een fitness en een restaurant dat bekend staat om zijn culinaire hoogstandjes. De hotelkamers zijn recent gerenoveerd en de kamers zijn van alle gemakken voorzien.
Ook is het personeel van het hotel zeer vriendelijk en behulpzaam, waardoor onze gasten zich snel thuis voelen. Het hotel staat dan ook bekend om zijn gastvrijheid en persoonlijke benadering.
Hotel de Werelt is een hotel waarbij alles tot in de puntjes verzorgd wordt en waarbij gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hotel zeer hoog scoort in diverse hotelbeoordelingen en -verkiezingen.

Kijk voor meer informatie op: https://dewerelt.nl/

De Ontwikkelhaven Praktische info
De Ontwikkelhaven Overnachten

Veel gestelde vragen

Waarom een meerdaagse training?
Jezelf gedurende een aantal dagen onderdompelen met volledig focus op jezelf is enorm krachtig. Af en toe een afspraak is fijn voor de korte termijn, maar op de lange termijn ontstaat er geen structurele verandering. Veel van de dingen die niet werken in ons leven, komen doordat we onze eigen (aangeleerde) beperkingen niet ècht aanpakken. De training is zo opgebouwd dat deze lang genoeg is om daadwerkelijk de bocht te maken, en kort genoeg om niet in eindeloze sessies te vervallen. We scheppen de ideale omstandigheden zodat jij je volledig kunt richten op de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ. Er is geen ruimte om afgeleid te worden of te “ontsnappen”. Het stelt je in staat om daadwerkelijk de stappen te nemen die nodig zijn om de door jou gestelde doelen te gaan realiseren.

Waarom gaat deze training mij wel wat opleveren?
“Ik heb al zoveel gedaan. Wat maakt dat deze training me nu echt iets gaat brengen?”
Wat we vaak terug horen is dat mensen nooit hadden gedacht dat ze zoveel konden bereiken in deze training. Wat het anders maakt is de directheid: mild en meedogenloos. Het is de combinatie van de confrontatie, maar altijd vanuit een liefdevolle plek. Namelijk om de verbinding tussen jou en jezelf naar een betere plek toe te brengen. Je zal na deze training een verrekijker nodig hebben om te zien waar je vandaan gekomen bent. Het traject is lang genoeg om daadwerkelijk een doorbraak te creëren en je doelen en verlangens te realiseren. Kort genoeg om niet in eindeloze trajecten en gesprekken te vervallen. Het heeft de combinatie van de meerdaagse met de kracht en diepgang van de individuele coaching. Je hoofd en je lijf gaan weer samenwerken. Je krijgt een training voor Brein èn Lichaam. Daadwerkelijk een breekijzer voor je brein, een kompas in jouw lijf en vrijheid van jouw ziel. Is de reis dan ten einde en is je hele leven daarna perfect? Nee, natuurlijk niet. Het leven zal je blijven uitdagen. Maar wanneer je de aangeleerde kennis en ervaringen toe blijft passen, dan heb je goud in handen en zal je daar de rest van je leven een ongekend profijt van hebben. Jij hebt hierna ten alle tijden leiderschap over jouw leven, met alles wat daarin op je pad zal komen.

Is dit wel het juiste moment?
Ja. Er is geen “beter” moment. Blijkbaar lees je dit nu en is er iets in jou dat “ja” zegt. En is er ook iets in jou dat twijfelt. Er zullen altijd redenen te bedenken zijn waarom dit niet het juiste moment is. Het zijn (on-)bewuste strategieën om de spanning, de risico’s, de onzekerheid en de confrontatie met jezelf te kunnen vermijden. “Als…, dan… Als ik het wat rustiger heb, dan… Als ik wat beter in mijn vel zit, dan…” De “als-dan-valkuil”, de ideale escape. Ja, dit is het moment. Ja, het is spannend. Ja, het gaat je juist met deze vraag heel veel opleveren. Het leven is nú, niet morgen, niet overmorgen, maar NU.

© Ontwikkelhaven - 2022 - Alle rechten voorbehouden. De Ontwikkelhaven is een professioneel platform met gecertificeerde coaches en trainers voor persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei. De Ontwikkelhaven is gespecialiseerd in het begeleiden, trainer en coachen van bedrijven, afdelingen en individuele cliënten. Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Amersfoort (KVK 85089435) | Design: YLT | Fotografie: Puur Foto